شرایط طلاق توافقی با وکیل نیز شامل اهلیت قانونی هر دو طرف و گذشت حداقل شش ماه از ازدواج آنها است. از شرایط طلاق توافقی با وکیل توافق داشتن درباره مسائلی مانند مهریه ، نفقه ، حضانت فرزندان ، و جهیزیه می باشد. در صورت وجود شرایط فوق ، زوجین میتوانند با مراجعه به دفتر وکالت ، دادخواست طلاق توافقی خود را ثبت کنند. پس از ثبت دادخواست ، دادگاه جلسه ای را برای رسیدگی به پرونده تشکیل میدهد. در این جلسه ، وکیل زوجین ، توافقات آنها را به دادگاه اعلام می کند.
در این مطلب با چه مواردی آشنا می شویم ؟
در ادامه به برخی از تفاوت های شرایط طلاق توافقی با وکیل یا بدون وکیل اشاره می کنیم. طلاق توافقی با وکیل معمولاً سریع تر از طلاق توافقی بدون وکیل انجام می شود. زیرا وکیل با تجربه و دانش خود ، می تواند مراحل طلاق را به طور موثرتر و سریع تر انجام دهد.
مورد دیگر هزینه وکیل طلاق است. هزینه وکیل طلاق توافقی هزینه بیشتری نسبت به طلاق توافقی بدون وکیل طلاق توافقی است. زیرا هزینه وکیل طلاق باید به آن اضافه شود.
طلاق توافقی با وکیل معمولاً اطمینان بیشتری نسبت به طلاق توافقی بدون وکیل دارد. زیرا وکیل می تواند زوجین را در تنظیم توافق نامه طلاق راهنمایی کند تا حقوق خود را در طلاق حفظ کنند.
در صورتی که زوجین در مورد مسائل حقوقی اطلاعات کافی ندارند ، بهتر است برای انجام طلاق توافقی از یک وکیل دادگستری کمک بگیرند.
طلاق توافقی به دلیل توافق زوجین ، روند سریع تری نسبت به سایر انواع طلاق دارد. در طلاق توافقی، زوجین با مراجعه به دادگاه خانواده و ارائه دادخواست مشترک ، میتوانند گواهی عدم امکان سازش دریافت کنند. پس از صدور این گواهی ، زوجین می توانند ظرف مدت سه ماه به دفاتر ازدواج و طلاق مراجعه و طلاق توافقی خود را ثبت کنند.
طلاق توافقی نسبت به سایر انواع طلاق، هزینه های کمتری دارد. در این نوع طلاق، زوجین نیازی به حضور در دادگاه و شرکت در جلسات دادرسی ندارند. همچنین، در صورت توافق زوجین ، میتوان طلاق را بدون پرداخت مهریه نیز انجام داد.
در شرایط طلاق توافقی با وکیل، آسیب های کمتری بر فرزندان وارد می کند. در این نوع طلاق ، زوجین با توافق یکدیگر ، میتوانند در مورد حضانت فرزندان ، نفقه و سایر مسائل مربوط به فرزندان تصمیم بگیرند. این امر باعث می شود که فرزندان کمتر دچار آسیب های روحی و روانی شوند.
همان طور که گفته شد مزایای طلاق توافقی شامل سرعت و سادگی و کاهش هزینه ها است. وکیل خوب تاثیر مثبتی بر مزایای طلاق توافقی داشته و سبب افزایش سهولت در کار می شود. حفاظت از حقوق اطفال و فرزندان هم از دیگر مزایای طلاق توافقی می باشد.
در برخی موارد از شرایط طلاق توافقی با وکیل طلاق ، زوجین ممکن است تحت فشار خانوادهها یا جامعه بدون مشورت با وکیل طلاق ، اقدام به طلاق توافقی کنند. اجرای این امر بدون مشورت با وکیل طلاق ممکن است باعث شود که حقوق یکی از زوجین یا هر دو زوجین نادیده گرفته شود.
همچنین پس از صدور گواهی عدم امکان سازش ، زوجین نمی توانند تصمیم خود مبنی بر طلاق را تغییر دهند. این امر و عدم مشاوره با وکیل طلاق ممکن است در آینده ، مشکلاتی را برای زوجین ایجاد کند.
جزئیات مهم و تاثیرگذار “شرایط طلاق توافقی با وکیل” عبارتند از:
در اولین مرحله از مراحل و شرایط طلاق توافقی با وکیل، زوجین باید با یک وکیل متخصص در زمینه طلاق توافقی مشاوره داشته باشند. در این جلسه، وکیل به زوجین در مورد شرایط و مراحل طلاق توافقی، و همچنین حقوق و تعهدات آنها، توضیح می دهد.
پس از توافق زوجین در مورد مسائل مختلف، وکیل توافق نامه طلاق را تنظیم می کند. این توافق نامه باید شامل کلیه موارد مورد توافق زوجین باشد.
در مرحله سوم، زوجین باید دادخواست طلاق توافقی را به دادگاه خانواده ارائه دهند. این دادخواست باید به امضای زوجین و وکیل آنها رسیده باشد.
پس از ثبت دادخواست، دادگاه خانواده برای زوجین جلسه مشاوره تعیین می کند. در صورت عدم حصول سازش بین زوجین، دادگاه گواهی عدم امکان سازش صادر می کند.
نکات حقوقی طلاق توافقی با وکیل چیست؟ در این قسمت به آن ها خواهیم پرداخت و هریک را با جزئیاتش بررسی خواهیم نمود.
در صورت عدم رعایت این نکات حقوقی طلاق توافقی ، ممکن است مشکلات و اختلافات بعدی برای زوجین ایجاد شود. بنابراین ، مشاوره با وکیل و توجه به نکات حقوقی طلاق توافقی ، ضروری است.
طلاق توافقی یکی از انواع طلاق است که در آن زوجین با توافق یکدیگر ، تصمیم به پایان دادن به زندگی مشترک خود می گیرند. این نوع طلاق نسبت به سایر انواع طلاق، سادهتر و سریعتر انجام میشود.
برای انجام طلاق توافقی با وکیل ، هر دو طرف بالغ و عاقل باشند ، رضایت کامل برای طلاق داشته باشند و بر سر تمام مسائل مربوط به طلاق، از جمله مهریه، نفقه، فرزندان، جهیزیه و غیره توافق داشته باشند.