وکیل طلاق توافقی

وکیل طلاق توافقی

           وکیل طلاق توافقی:

بدون حضور زوجین
  انجام کار حدود ۷ الی ۳۰ روز کاری
  با توافق طرفین یا داشتن وکالت در طلاق
  مبلغ حق الوکاله به ازای هر یک از زوجین در سال  1402،  ۴ میلیون تومان

:وکیل طلاق توافقی

وکیل طلاق توافقی مستند به قانون اقدام می‌نماید و مطابق ماده ۲۵ قانون حمایت خانواده ۱۳۹۱ در صورتی که زوجین متقاضی طلاق توافقی باشند، دادگاه باید موضوع را به مراکز مشاوره خانواده ارجاع دهد.
این مرکز سعی دارد ایجاد سازش نماید و در صورت حصول سازش، سازش نامه تنظیم و در غیر این صورت نظر کارشناسی خود را در مورد علل و دلایل عدم سازش با مشخص کردن موارد توافق، به صورت مکتوب و مستدل به دادگاه اعلام می کند و تصمیم گیری در این خصوص با دادگاه است.

طلاق توافقی بر اساس قانون حمایت خانواده مصوب 1391، زوجین متقاضی طلاق توافق، قبل از هر اقدامی باید در سامانه تصمیم ثبت نام و اقدام به اخذ نوبت جهت انجام مشاوره نماید. به عبارتی رسیدگی قضایی به پرونده طلاق توافقی بعد از اتمام جلسات مشاوره و صدور نظریه کارشناسی مبنی بر عدم امکان سازش، آغاز می‌شود.

تمام سعی و تلاش قانون‌گذار بر حفظ زندگی زناشویی و عدم صدور گواهی یا حکم طلاق است. به عبارتی طلاق آخرین راه خروج از این بن‌بست است. لذا با پیش بینی الزام زوجین به مشاوره قبل از طلاق توافقی، سعی شده تا زوجین در این مرحله به اختلافات جزئی پایان دهند و سوء تفاهمات برطرف گردد.

بر همین اساس سامانه‌ای با عنوان سامانه تصمیم به آدرس zaman.behzisti.net راه‌اندازی شده تا زوجین متقاضی طلاق توافقی با مراجعه به آن مشاوره‌های قبل از طلاق را دریافت نمایند.

شرایط طلاق توافقی چیست؟

به طور خلاصه طلاق توافقی به نوعی از طلاق گفته می شود که زوجين به هر دلیلی تمایل دارند با تفاهم از هم جدا شوند و هر توافقی که آنها در خصوص مهريه، نفقه، جهیزيه، حضانت و ملاقات فرزند داشته باشند از نظر دادگاه محترم و قابل قبول خواهد بود. به شرطی که توافق در راستای مسائل مربوط به زوجیت مثل مهریه ، نفقه زن، اجرت المثل ، حضانت و  نفقه فرزندان باشد.

 به عنوان مثال زوجین توافق مي‌کنند زوجه مهريه را در قبال طلاق ببخشد يا کل آن را دريافت کند و يا با شرايط توافق شده مهريه پرداخت شود و یا حتی قسمتی از مهریه بذل و قسمتی دیگر پرداخت شود. بنابراین تمام موارد توافق در راي دادگاه منعکس خواهد شد و قابليت اجرا دارد.

بعضی سایت های حقوقی به اشتباه نوشته‌اند که قانون طلاق توافقی وجود ندارد و فقط رویه رایج دادگاه‌های خانواده است که کاملا اشتباه است در قانون حمایت خانواده و آیین نامه اجرایی آن به صراحت در خصوص شرایط و مراحل طلاق توافقی توضیح مفصل داده شده است.

رویه و شرایط طلاق توافقی در گروه وکلای زندیه چنین است که در بدو امر توافقات زن و شوهر از آنها پرسیده می‌شود و سپس صورتجلسه شده و به امضاء ایشان می‌رسد و در ادامه به وکالت از زوجین دادخواست طلاق ثبت و رای دادگاه طبق توافق آنها از دادگاه خانواده اخذ می‌شود. 

وکیل طلاق توافقی و نکته قابل توجه اینکه با الکترونیکی شدن وکالت دادن به وکیل دادگستری امکان عدم حضور فیریکی در دفتر وکالت هم وجود دارد. با این توضیح که وکالت از طریق درخواست وکیل و تایید موکل در سامانه ثنا قوه قضاییه انجام می‌شود. با این وصف از همه کشور می‌توان قرارداد وکالت دادگستری در سامانه ثنا ثبت کرد.

نکته: فرض کنید زن و شوهر در آپارتمانی با هم شریک هستند نحوه توافق آنها در مورد استفاده یا فروش ملک مشترک ارتباطی به دادگاه خانواده ندارد اگرچه که توافق مکتوب آنها بین ایشان در مورد اموال مشترک معتبر و در دادگاه دیگر قابلیت استناد دارد ولی در رای طلاق نوشته نمیشود لااقل رویه دادگاه های خانواده تهران اینگونه است.

طلاق توافقی چقدر زمان می برد؟

با عنایت به تغییر شرایط طلاق توافقی از آذرماه سال ۹۷ تاکنون ۱۴۰۲ در تهران اگر زوجین تمایل داشته باشند  به شخصه و بدون وکیل مراحل مربوطه را انجام دهند. در ابتدا هر دو یا یکی از آنها می‌بایست به سامانه نوبت دهی طلاق (سامانه مداخله در طلاق – سامانه تصمیم) مراجعه کنند و با وارد کردن مشخصات سجلی، یکی از مراکز غربالگری مشاوره در تهران را انتخاب کنند. 

مرکز غربالگری پس از ثبت اطلاعات زوجین و دلایل طلاق، آنها را به یکی از مراکز مشاوره زیر نظر بهزیستی استان تهران ارجاع می‌دهد. جلسات مشاوره در بازه زمانی حداقل ۴۵ روزه و در ۱ یا ۵ جلسه خواهد بود. تعداد جلسات بستگی به شرایط زوجین و مرکز مشاوره دارد. پس از اخذ گواهی عدم انصراف طلاق در صورت اصرار آنها به جدایی، دادخواست در دفتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت و به دادگاه خانواده ارسال خواهد شد. 

متاسفانه بعد از کرونا جلسات مشاوره تا حدودی تشریفاتی و صوری شده است. در حال حاضر در تهران امکان اخذ رای طلاق بدون سامانه تصمیم هم وجود دارد و البته ممکن است این موضوع  تا آخر سال ۱۴۰۲ دستخوش تغییر شود که در این صورت این مطلب به روز می‌شود و آخرین شرایط طلاق توافقی اطلاع رسانی خواهد شد. در ادامه متن توضیح کاملتر می‌دهیم.

پس از صدور رای دادگاه نیز زن و شوهر در مهلت ۹۰ روز می‌توانند به یکی از دفاتر رسمی طلاق در هر کجای کشور برای ثبت طلاق بروند. سه ماه از زمان صدور رای قطعی دادگاه مهلت ثبت طلاق است. 

البته تکنیک هایی وجود دارد که می‌شود مدت را بیشتر کرد مثل ثبت اولیه در دفتر طلاق در مدت سه ماه و بعد مراجعه بعدی. زیرا اجرای ثبت و تشریفات طلاق با سردفتر طلاق است و آنچه مهم است مراجعه به دفتر طلاق و ثبت دادنامه است و نه لزوم اجرای ثبت طلاق و ثبت در شناسنامه در مدت سه ماه! موضوع کاملا فنی و ظریف است! و حربه قانونی خوبی برای خریدن زمان است چه بسا دوباره به هم رجوع کردید!

آنچه از اهمیت زیادی در طلاق توافقی برخوردار است اولاً توافق زن و شوهر بر انجام طلاق توافقی است و ثانیاً توافق در مورد مهریه، حضانت فرزندان، مقدار نفقه آنها – نحوه و مدت ملاقات است و همچنین تعیین تکلیف اجرت المثل ایام زوجیت.

وکیل طلاق توافقی در گروه وکلای زندیه متشکل از فارغ التحصیلان دانشگاه دولتی علامه طباطبائی می‌باشند که متصدیان آن پس از کسب برترین رتبه ها در شهرتهران (رتبه۱۱ و رتبه ۲۰ آزمون وکالت)  با تشکیل گروهی از وکلا و با بیش از چند سال تجربه موفق در زمینه دعاوی خانواده بالاخص دعوای طلاق، از موفق‌ترین گروه‌های حقوقی تخصصی در سطح کشور است.

مهمترین ویژگی گروه حقوقی زندیه بهره مندی از وکلای با تجربه و امانت دار که فارغ التحصیلان یکی از بهترین و تخصصی ترین دانشگاه های دولتی کشور در زمینه حقوق (دانشگاه علامه طباطبائی) است؛که از زمان مشاوره و عقد قرارداد تا حصول نتیجه و صدور رای نهایی ، به صورت مستمر پیگیر پرونده شما خواهند بود.

شما می‌توانید با اعتماد و تکیه بر دانش و تجربه گروه وکلای زندیه، بهترین وکلا را برای حل مشکلات در کنار خود داشته باشید.

طلاق توافقی:

 یکی از راههای پایان زندگی مشترک است. بی شک یکی از سخت‌ترین تصمیمات زندگی نیز می‌باشد که مشکلات روحی و روانی زیادی برای زوجین به همراه دارد. از همین رو گروه وکلای زندیه در کنار شما خواهند بود تا در این مسیر سخت، بهترین تصمیم را اتخاذ نمایید.

طلاق توافقی به نوعی از طلاق گفته می‌شود که زوجین به هر دلیلی تمایلی به ادامه زندگی مشترک ندارند و قصد دارند بدون مشاجره و با تفاهم از هم جدا شوند.

از نظر دادگاه این توافق محترم و قابل پذیرش است؛ به شرطی که  قبل از صدور رأی، در مورد مسائلی مانند مهریه، حضانت فرزندان، نفقه، اجرت المثل، ملاقات و… تصمیم گیری و تعیین تکلیف نمایند.

طلاق توافقی توسط گروه وکلای زندیه، بدین صورت است که محتوای جلسات مشاوره بر اساس تجربه و دانش وکلای گروه ارائه و در پایان جلسه تصویر روشنی از مسیر پیش روی شما ارائه خواهد شد و اطلاعات کافی برای تصمیم گیری را به دست خواهید آورد. منابع تکمیلی جهت اطلاعات بیشتر نیز در جلسه توسط مشاور تعیین شده برای شما ارسال خواهد شد.

به این نمونه توافقنامه طلاق توافقی که مثال فرضی و خلاصه است توجه کنید :

زوجه از ۵۰۰ سکه مهریه تعداد ۳۹۰ سکه را بذل می‌کند و زوج قبول بذل می‌کند. ۱۱۰ سکه به صورت هر سه ماه یک سکه تا اتمام آن به زوجه بعد از طلاق پرداخت می‌شود. زوجه نسبت به نفقه و اجرت المثل ادعایی ندارد و حضانت فرزند مشترک ۴ ساله پسر با مادر است و پدر ۲۴ ساعت در هفته حق ملاقات دارد. نفقه فرزند ماهانه سه میلیون تومان از سوی پدر به مادر پرداخت می‌شود.

 

 

 

معمولاً پرونده های طلاق بدون داشتن وکیل به سرانجامی نمی‌رسند و خیلی طولانی و طاقت فرساست. وکیل انتخابی شما باید تجربه، تخصص و مهارت بالای کلام داشته باشد تا بتواند تخصص حقوقی خود را در دادگاه به درستی و واضح مطرح کند. از جمله ویژگی های یک وکیل خوب عبارت‌اند از:

  •   آگاهی کامل به ماده های قوانین و مقررات طلاق (مواد 1127 تا 1133 قانون مدنی)
  •   مشاور و راهنمای خوب و کافی برای صحبت با زوجین و راه حل های مناسب
  •   آشنایی و آگاهی کامل به مراحل انواع طلاق های موجود در ایران
وکلای زندیه

وکلای زندیه

متخصص در دعاوی حقوقی، کیفری و خانواده

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.